Rödingwraps

Perfekta picknickmaten! Med smaker från asien blir du mätt av dessa goda wraps innehållande röding, youghurt, spiskummin och koriander.
Course Huvudrätt
Servings 4 port

Ingredients
  

  • 500 g Rödingfilé
  • 1,5 tsk Salt
  • 1 tsk Spiskummin
  • 1 msk Rapsolja
  • 8 st medelstora tortillabröd
  • 2 st Avokados urkärnade, urgröpta och i stora bitar
  • 1 kruka Ruccolasallad grovt hackad
  • 1/2 st Gurka skuren i stavar
  • 1 st Mango skalad och skuren i bitar
  • 1 st Rödlöck hackad
  • 1 burk Matlagningsyoghurt
  • knippe Koriander färsk
  • 1 st Lime

Notes

Så här gör du

  1. Skär rödingen i åtta avlånga bitar.
     
  2. Strö salt och spiskummin över.
     
  3. Stek rödingen i stekpanna i olja 1 minut per sida.
     
  4. Fördela grönsaker över tortillabröd.
     
  5. Lägg på rödingen och rulla ihop.
     
  6. Klicka i lite matyoghurt blandat med färsk koriander, salt och lite limesaft