Restaurang Känsla

MAT & MÄNNISKOR ÄR DET VI GILLAR

Maten är det som gör att känsla är vad det är. Det är själva hjärtat och anledningen till att vi går hit varje dag. När vi lagar maten fokuserar vi på råvarorna. Utan bra råvaror blir det inte heller bra mat. Så enkelt är det! Vi försöker att använda oss av närproducerat och ekologiskt i den mån det går. Efter maten kommer mötet med alla gäster som kommer hit. Det är ändå det roligaste.

Det är för våra gäster vi lagar maten och vi vill veta vad ni tycker och vi vill att du ska trivas här hos oss på Känsla, gammal som ung. Menyn är varierande för att det ska passa så många som möjligt. Vi är ju ett Brasseri och med det innebär att det finns plats för alla typer å stilar.

Hamngatan 3

544 30 HJO

Telefon: 0503-10404

Email: info@kanslahjo.se

Fler restauranger

  • I vår läckra restaurang kan vi duka upp för ca 120 sittande matgäster eller ett par hundra minglande gäster.Sommartid kan du självklart även njuta av vår trevliga uteservering. Vårt kök håller högsta klass och serverar utsökt mat, lagad med lokala råvaror, allt efter årstid och tillgång. Mat och dryck serveras självklart i en väl samstämd harmoni, där vår hovmästare gärna ger förslag utifrån vald meny. Varje söndag dukar vi också upp vårt härliga smörgåsbord. Vid sällskap över 6 personer boka bord på telefon 036-540 06.  Läs mer
  • Restaurang Sjövik erbjuder mer än bara god och vällagad mat. Det är miljö, det är avkoppling och underhållning. Vi har artister på besök, du kan frossa i räkor vissa onsdagar, kanske hyra en trampbåt eller bara koppla av med en kall skummande pilsner. Allt vid nordens största insjöbad, Varamobaden. Kom och njut på Sjövik, du också! Läs mer
  • 2011 startade Hans och Viktor Haglund fisk- och skaldjursrestaurangen Pescadores på Tändsticksområdet i Jönköping. Fiske har alltid varit en röd tråd i familjen Haglunds liv och traditionen sträcker sig tillbaka till Hans morfar som bedrev fiske i Västerviks skärgård. Hans har själv arbetat med fiskefrågor i hela sitt vuxna liv och sonen Viktor har som utbildad kock fört arvet vidare. Med ett stort engagemang och mycket god kunskap om sina råvaror driver de numera Pescadores ihop med döttrarna Michaela och Magdalena, och tillsammans med Hans fru Janet har de visat gästerna hur man kombinerar utsökt god mat med genuin, hög service och omtanke. Stort engagemang, mycket god kunskap om råvarorna och en familjär atmosfär har hela tiden varit kärnan i verksamheten. Läs mer