BauerGårdens Gästgiveri & Konferens

I vår läckra restaurang kan vi duka upp för ca 120 sittande matgäster eller ett par hundra minglande gäster.Sommartid kan du självklart även njuta av vår trevliga uteservering. Vårt kök håller högsta klass och serverar utsökt mat, lagad med lokala råvaror, allt efter årstid och tillgång. Mat och dryck serveras självklart i en väl samstämd harmoni, där vår hovmästare gärna ger förslag utifrån vald meny.

Varje söndag dukar vi också upp vårt härliga smörgåsbord.

Vid sällskap över 6 personer boka bord på telefon 036-540 06. 

BauerGården

Bunn

563 93 Gränna

Telefon 036-540 06

Fler restauranger

  • På Skänninge stadshotell sätter vi råvaran i fokus då vi lagar mat. Vi tror på vår Svenska mattradition där den lokala bygdens råvaror står i centrum. Hos oss får klassiska rätter en liten touch av tidens tand. Vi anpassar alltid våra menyer efter säsong och köper in så mycket vi kan från producenterna kring Skänninge.I basen av vår matlagning har vi alltid ekologiska produkter, så långt det är möjligt, och vi lagar självklart all mat från grunden –  utan tillsatser och onödiga kemikalier! För mer information om bokningar, menyer m.fl kontakta oss på telefon 0142 410 60 Läs mer
  • Välkommen till Calle C restaurang och café! Vi finns på Flygvapenmuseum i Malmslätt utanför Linköping och hälsar dig välkommen till en klimatsmart lunch tis-sön kl 11.30–14.00. Övriga tider är vårt café öppet. Om du undrar över något går det bra att kontakta oss, 010 – 401 67 57. Vi använder närodlade och ekologiska råvaror, både för smakens och miljöns skull. Läs mer
  • 2011 startade Hans och Viktor Haglund fisk- och skaldjursrestaurangen Pescadores på Tändsticksområdet i Jönköping. Fiske har alltid varit en röd tråd i familjen Haglunds liv och traditionen sträcker sig tillbaka till Hans morfar som bedrev fiske i Västerviks skärgård. Hans har själv arbetat med fiskefrågor i hela sitt vuxna liv och sonen Viktor har som utbildad kock fört arvet vidare. Med ett stort engagemang och mycket god kunskap om sina råvaror driver de numera Pescadores ihop med döttrarna Michaela och Magdalena, och tillsammans med Hans fru Janet har de visat gästerna hur man kombinerar utsökt god mat med genuin, hög service och omtanke. Stort engagemang, mycket god kunskap om råvarorna och en familjär atmosfär har hela tiden varit kärnan i verksamheten. Läs mer